Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Joventut d’Elx
La Concòrdia ocupa la segona posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 52 punts. Demà dissabte, a partir de les 17.30 hores, les llagostenques rebran al CEM El Turó la visita del Joventut d’Elx, que és cinquè amb 45 punts.

FS Unión Llagostense A – Ciutat de Granollers
El Fútbol Sala Unión Llagostense és onzè a la Lliga Nacional amb 17 punts. El proper duel dels llagostencs serà diumenge al CEM El Turó a les 12 h contra el darrer classificat, el Ciutat de Granollers, que ha perdut tots els partits que ha disputat.

Atlètic Arrahona B – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, cinquè classificat al grup A de la Primera Territorial amb 30 punts, visitarà l’Atlètic Arrahona B, que és sisè també amb 30 punts.

FUTBOL
Lares Legends – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc de la Primera Divisió, grup Sud, amb 43 punts. El proper partit serà al camp del Lares Legends, que és tercer amb 49 punts.

HANDBOL
Sant Vicenç B – Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta és cinquè del grup A de la Tercera Catalana amb 21 punts. Aquest cap de setmana visitarà la pista del líder, el Sant Vicenç B, que ha guanyat tots els partits d’aquesta temporada.

Sant Joan Despí C – Vallag
L’Handbol Club Vallag és segon classificat del grup A de la Tercera Catalana amb 29 punts. El proper compromís del Vallag serà a la pista del Sant Joan Despí C, que és penúltim amb 10 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies