Divendres, 19 abril 2024
18.6 C
La Llagosta

El PSC presenta la candidatura amb l’objectiu de ‘seguir transformant la Llagosta’

La Sala Àgora de l’Institut Marina s’ha omplert durant l’acte de presentació de la candidatura del Partit dels Socialistes de la Llagosta a les eleccions municipals del 26 de maig, que encapçala per segon cop Óscar Sierra. Prop de 200 persones han estat presents aquest divendres a la tarda en una sala on han escoltat les intervencions de membres de la llista socialista amb Antonio Rísquez, Marc Ruiz, Conchi Jiménez i Óscar Sierra.

L’alcaldable socialista ha remarcat la feina en equip durant els quatre anys de l’actual legislatura fent “més d’un centenar d’actes al municipi de millora”, ha admès Óscar Sierra. “Mantenir l’alcaldia no és un fi. Nosaltres volem seguir transformant la Llagosta, millorant-la i que la gent es trobi a gust. Un fet que hem posat en valor és estar al costat dels veïns i veïnes quan hi ha un problema que els afecta”, ha dit el cap de llista Sierra.

Per seguir transformant la Llagosta, el candidat socialista ha destacat que cal seguir quatre anys més per rubricar projectes que encara no s’han pogut acabar, com ara la rehabilitació de la Masia Can Baqué el nou Centre d’Assistència Primària i la futura residència i centre de dia, que confia poder ubicar a l’actual CAP perquè “l’Ajuntament tindrà diners per la gran tasca financera que s’ha fet aquesta legislatura per sanejar els comptes”, ha destacat Sierra.

Conchi Jiménez, número 2 de la llista, ha remarcat la feina de l’actual legislatura i ha posat en valor la tasca socialista al llarg dels anys amb els alcaldes del PSC amb José Luis López, Antonio Rísquez i Óscar Sierra. Tanmateix ho ha dit Antonio Rísquez, primer secretari del PSC de la Llagosta que ha destacat com “els socialistes sempre hem governat per a la ciutadania, tant si ens han votat o no”. Pel que fa Marc Ruiz, número 8 de la llista, ha remarcat les diverses generacions de la candidatura socialista amb el valor afegit d’experiència i joventut.

L’acte ha comptat amb la projecció de dos vídeos amb les actuacions fetes durant els quatre darrers anys de la legislatura i la presentació de les 25 persones que formen part de la llista socialista, amb Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Nuria Guerrero, Raúl Valero, Isabel Rodríguez, Luis Ortí, Inma Buades, Tere Ventura, Antonio Rísquez, Víctor Alcaide, Isabel Galiano, David Urdiales, Leonor Sabaté, Sergio Caballero, María Gaona, Benito García i María Ángeles Bernabéu.

A més, hi han hagut dos missatges de suport a Óscar Sierra, d’Imanol Martín, primer secretari de les Joventuts Socialistes de Catalunya del Vallès Oriental, i Miquel Iceta, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies