Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Luis Canalejas torna al Joventut Handbol com a tècnic adjunt del sènior

Luis Canalejas ha tornat al Joventut Handbol la Llagosta fent tasques d’adjunt a la direcció esportiva. Canalejas intentarà ajudar Xavi Canalejas a capgirar l’actual situació del primer equip a la Tercera Catalana, que encadena cinc derrotes seguides.

El Joventut Handbol és cinquè classificat amb 21 punts, encara en posicions de promoció d’ascens. L’objectiu de l’equip llagostenc és aconseguir la classificació per a la promoció d’ascens.

Luis Canalejas va deixar la banqueta del Joventut Handbol a finals de la temporada 2014-2015. Des d’aleshores està vinculat al Cardedeu. Segueix com a tècnic de l’equip cardedeuenc, que milita a la Lliga Catalana.

Publicitat

Publicitat