Dimecres, 24 abril 2024
7.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà a partir de les 19 hores el ple ordinari de març

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de març. Durant la sessió, està previst aprovar el cànon d’11.647,65 euros corresponent a l’explotació de l’aparcament de vehicles industrials de Can Donadéu durant l’exercici 2018-2019 a càrrec de l’Asociación de Transportistas de La Llagosta.

També es desestimaran les al·legacions presentades i s’aprovarà definitivament el Protocol d’assetjament sexual i/o per raó de sexe i el Protocol d’actuació en cas d’assetjament laboral i/o sindical.

Un altre dels punts serà l’aprovació del Manifest del Dia Internacional de les Dones de 2019, impulsat per l’Ajuntament.

Durant el ple també se sotmetrà a aprovació l’adhesió de l’Ajuntament als estatuts del Consorci per a la Normalització Lingüística, així com el compte d’explotació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras del curs 2017-2018.

També es debatrà una moció que presenten el grup municipal del Partit Popular i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca en defensa de la dignitat de les persones.

El ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies