Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Bona acollida per part del públic de la darrera obra d’El Pícaro Teatro

Unes 500 persones van assistir el cap de setmana passat a les tres funcions que va fer la companyia llagostenca El Pícaro Teatro de l’obra Teatanic al Centre Cultural de la nostra localitat. L’obra era una paròdia en clau d’humor absurd de l’oscaritzada pel·lícula dirigida per James Cameron.

Les representacions de Teatanic van comptar amb un repartiment format per Dani Rodríguez, Cristina Tello, Andrés Uceda, Montse Medina, Mario Gaertner, Eva Nicart, Víctor Alamino, Gemma Cañas i Rubén Lluent. Al muntatge també van participar quatre alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta: Héctor López, Guiomar Boza, Daniel Guerrero i Alícia García, que van ser dirigits pel professor Ferran Castanyer.

El director de la companyia El Pícaro Teatro, Carlos Lupe, ha explicat que estan molt satisfets de com van anar les tres representacions de l’obra Teatanic:“el públic ha rigut molt, que al final era el que volíem, ens han arribat molt bones vibracions”.

Les funcions es van fer dissabte a la tarda, dues, i una diumenge. Com és habitual, el sistema de pagament va ser el de taquilla inversa, és a dir, el públic assistent va fer una aportació econòmica voluntària en sortir de la sala després de veure l’obra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies