Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La 5a Zambomba Flamenca aconsegueix prop de 20.000 euros

La Unión Musical La Flamenca de la Llagosta i la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat han lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu els 19.951 euros aconseguits a la cinquena edició de la Zamboba Flamenca. Els organitzadors gairebé han duplicat els 10.000 euros aconseguits l’any anterior.

La Zambomba Flamenca es va celebrar el passat mes de desembre. En aquesta darrera edició, a les actuacions de la Llagosta, que van ser dues, i de l’Hospitalet, es va sumar una a Sant Boi de Llobregat i una altra a Tarragona. Així es va passar de les tres representacions del 2017 (una a la Llagosta, a l’Hospitalet i a Santa Coloma de Gramenet) a les cinc del 2018.

A més d’omplir tots els escenaris, La Unión Musical La Flamenca i la Hermandad Pastorcillo Divino van obrir la Fila 0, per permetre fer donacions en benefici de la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Publicitat

Publicitat