Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

La Concòrdia perd a Ripollet (5-2) i cedeix el liderat

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut el liderat del grup 2 de la Segona Divisió espanyola després de caure dissabte, de forma inesperada, a la pista del Ripollet per 5 a 2. Les de la nostra localitat no van estar encertades en atac i van fallar massa ocasions de gol. Per contra, el Ripollet va estar molt bé.

Al descans, el marcador era d’empat a un. A la segona part, el Ripollet va marcar el 2 a 1. Les de Dani Mosteiro van haver d’arriscar i, a falta de sis minuts per al final, van jugar amb portera-jugadora. El Ripollet ho va aprofitar per sentenciar el partit. Els dos gols de la Concòrdia els va marcar Villa. Aquesta ha estat la tercera derrota de la temporada per al conjunt llagostenc.

El nou líder amb 53 punts és l’Eixample, l’únic dels tres primers classificats que ha guanyat aquesta jornada. La Concòrdia ocupa la segona posició amb 52 punts, mentre que el Xaloc d’Alacant és tercer amb 50. Dissabte, a partir de les 17.30 hores, les llagostenques rebran la visita del Joventut d’Elx, que és cinquè amb 45 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies