Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Victòria clara del Vallag en el derbi contra el Joventut Handbol (22-30)

L’Handbol Club Vallag ha guanyat aquesta tarda (22-30) el Joventut Handbol la Llagosta en el derbi de la Tercera Catalana. Els de Javi Iglesias han estat superiors als de Xavi Canalejas i han donat una passa molt important de cara a l’ascens directe. El Poliesportiu Antonio García Robledo ha registrat una gran entrada i el partit ha estat molt esportiu.

El Joventut Handbol ha inaugurat el marcador, però de seguida (minut 6) el Vallag ha aconseguit un avantatge de tres gols (1-4). Al minut 23, el Vallag dominava per cinc gols (8-13), que ha estat el seu màxim avantatge durant la primera part. Al descans, el marcador era d’11 a 16.

La segona part ha començat amb un parcial de 0 a 2 a favor dels d’Iglesias. El Joventut Handbol s’ha arribat a col·locar a cinc gols (19-24), però el Vallag no s’ha deixat sorprendre i ha demostrat que arribava al derbi en un millor moment. El Vallag ha disposat durant la segona part d’un màxim avantatge de vuit gols, que ha mantingut en el marcador final. El Joventut Handbol ha encaixat la cinquena derrota seguida.

Publicitat

Publicitat