La prèvia

0
77

FUTBOL SALA
Ripollet – CD la Concòrdia
La Concòrdia lidera el grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 52 punts. Demà dissabte, les llagostenques visitaran la pista del Ripollet, que ocupa el desè lloc amb 33 punts. Fa tan sols una setmana, la Concòrdia va guanyar contra el Ripollet a la Copa Catalunya per 1 a 2.

Sagrerenc – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense és onzè de la Lliga Nacional amb 17 punts. El proper compromís dels llagostencs serà a la pista del Sagrerenc, que és quart amb 38 punts.

FS Unión Llagostense B – Racing Llavaneres
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 27 punts, rebrà diumenge el Racing Llavaneres al CEM El Turó a les 12 h.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – La Llantia
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 42 punts. El proper duel serà demà dissabte a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra La Llantia, que ocupa el desè lloc amb 29 punts. El Viejas Glorias va perdre la jornada passada per 4 a 2 al camp del Pomar.

HANDBOL
Joventut Handbol – Vallag
El Joventut Handbol la Llagosta i l’Handbol Club Vallag es veuran les cares en el derbi llagostenc del grup A de la Tercera Catalana demà dissabte. El partit es disputarà a les 19.30 h al Pavelló Antonio García Robledo i els dos equips arriben dins la lluita per l’ascens. El Vallag ocupa la tercera posició, en ascens directe, amb 27 punts. El Joventut Handbol és cinquè amb 21 punts. Al partit de la primera volta, el Joventut va guanyar per 24 a 25.

JUDO
Supercopa Catalunya infantil i cadet
Membres de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta participaran a la Supercopa de Catalunya infantil i cadet, que es disputarà a Coma-ruga.

Publicitat