Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Diumenge se celebra la 10a Trobada Gegantera de la Llagosta

La Llagosta celebrarà diumenge la 10a Trobada Gegantera de la nostra localitat. L’acte servirà per tancar la programació de les festes de Sant Josep. La Colla Gegantera de la Llagosta ha convidat a nou colles que acompanyaran a la Torradeta, la Blanqueta, el Josepet, la Mariona i el Llago.

La Trobada començarà a les 9.30 h amb la Plantada de gegants al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Després de la sessió d’escalfament, que es farà a les 11.15 h, s’iniciarà la cercavila pels carrers de la Llagosta. La passejada estarà amenitzada per di Commedia dell’Arte. A les 13 h, la plaça d’Antoni Baqué acollirà la Picada de gegants i el final de festa.

Les colles convidades són les de Calella, Cornellà de Llobregat, Club Amics de Rubí, Gualba, Montbau (Barcelona), Santa Perpètua de Mogoda, Tordera, Vilassar de Dalt i Vinaròs.

Tant al lloc de sortida com al d’arribada, el personal de Rems recollirà material d’higiene personal i productes de neteja de la llar i per a les famílies amb necessitat de la nostra població.

Concurs d’Instagram
Durant la Trobada, es podrà participar al Concurs d’Instagram #lallagostaesgegant19. Per prendre-hi part cal seguir al perfil @GegantsLlagosta a Instagram. Les fotos s’han de penjar amb l’etiqueta del concurs entre les 9 i les 22 h del dia de la Trobada, el 24 de març.

El certamen està obert a tothom i es poden pujar tantes fotos de la Trobada com es vulgui. El 30 de març, el jurat escollirà les fotografies guanyadores. Els organitzadors han establert tres premis.

La Colla Gegantera de la Llagosta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, el Foto-Club la Llagosta, Rems i La Carpa, espai cultural.

Publicitat

Publicitat