Dimarts, 16 abril 2024
19 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, principal novetat de la candidatura del PSC

L’esportista llagostenc Antonio García Robledo, campió del Món amb la selecció espanyola d’handbol i actual jugador del primer equip del Balonmano Granollers, serà el número 7 de la candidatura amb la qual el PSC de la Llagosta concorrerà a les properes eleccions municipals. Aquesta és la principal novetat de la llista dels socialistes, que va ser aprovada ahir a la nit per l’Assemblea local del PSC.

La candidatura està encapçalada per l’actual alcalde, Óscar Sierra, i està formada per dotze dones i tretze homes. Sis dels set regidors que té actualment el PSC a l’Ajuntament de la Llagosta figuren en els primers llocs de la llista. L’edil d’Urbanisme, Raúl Valero, és el número 12, perquè ha decidit deixar la primera línia política.

L’actual regidora d’Economia i Hisenda i Igualtat, Conchi Jiménez, és la número dos i la segueixen Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Nuria Guerrero, Raúl Valero, Isabel Rodríguez, Luis Ortí, Inma Buades, Tere Ventura, Antonio Rísquez, Víctor Alcaide, Isabel Galiano, David Urdiales, Leonor Sabaté, Sergio Caballero, María Gaona, Benito García i María Ángeles Bernabéu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies