Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

L’Assemblea local d’ERC ratifica per unanimitat la llista electoral per a les eleccions municipals

L’Assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya va ratificar dilluns la llista electoral per a les eleccions municipals de 2019. L’acte va tenir lloc a Can Pelegrí i es va aprovar la llista per unanimitat, amb nou vots a favor i cap en contra.

La llista està encapçalada per Xavier Cols, que repetix com a alcaldable de la formació independentista. La candidatura segueix amb Cristina Segura, Héctor Arenas; Nayara Pedrós, Marc Pedrós, Anna Sánchez, Joan Josep Martínez, Olga Martínez, César Herrero, Maragda Insa, Carlos Llorà, Isabel Cabrillana, Iñaki Azcarate, Conxi Rafael, José Soria, Teresa Robles i Àngel Martínez. Com a suplents hi ha Maria Pilar Pérez i Josep Vicenç Segura.

ERC té en l’actualitat un regidor al plenari llagostenc, Xavier Cols. “És una llista molt variada i de totes les edats, que creiem que la ciutadania de la Llagosta queda totalment representada en tots els seus sectors”, indica el mateix Xavier Cols. La formació preveu fer a l’abril l’acte de presentació de la llista electoral per a les eleccions municipals de 2019.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat