Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Llagosta, municipi acollidor d’infants sahrauís a l’estiu

La Llagosta torna a ser un dels municipis acollidors del programa Vacances en Pau, que tracta de buscar famílies de la nostra localitat que estiguin interessades a acollir infants sahrauís durant els propers mesos de juliol i agost. Aquesta tarda ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament una xerrada informativa sobre el programa Vacances en Pau de 2019.

Durant l’acte, Ignasi Altimir, coordinador del programa Vacances en Pau al Vallès Oriental, ha destacat la necessitat de donar aquesta oportunitat als infants sahrauís, que tenen entre 10 i 12 anys. “Les famílies que vulguin acollir han de fer-se responsables d’aquests infants. Serà una persona que es convertirà en un més del seu entorn familiar”, indica Ignasi Altimir, que remarca: “són dos vasos que es comuniquen; amb l’arribada d’un infant sahrauí, la família coneix com és la seva realitat i aquests infants coneixen el nostre territori”. L’any passat, la Llagosta va acollir dos infants sahrauís.

El programa Vacances en Pau està organitzat per la Delegació del Front Polisari i les entitats solidàries amb el poble sahrauí a Catalunya. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. A l’acte ha assistit la regidora de Cooperació i Solidaritat, Antonia Illescas.

Publicitat

Publicitat