El llagostenc Javier Córdoba puja a la Segona Catalana d’handbol la Salle Montcada B

0
80

El llagostenc Javier Córdoba va celebrar diumenge l’ascens a la Segona Catalana d’handbol del conjunt que entrena, la Salle Montcada B. L’equip es va imposar contra el Fornells per 22 a 15. Javier Córdoba dirigeix el conjunt de Montcada i Reixac amb èxit i, a falta de sis jornades per acabar la fase regular, ha aconseguit l’objectiu de pujar a la Segona Catalana.

La Salle Montcada B milita al grup B de la Tercera Catalana d’handbol i també compta a la seva plantilla amb tres jugadors de la Llagosta, Miguel Córdoba, Joan Navarro i Daniel Cuenca. El conjunt que entrena el llagostenc Javier Córdoba s’ha classificat per a la fase de campions, on a final de temporada s’enfrontaran els tres primers classificats dels grups A i B. “Estem molt satisfets amb l’ascens, ara volem intentar guanyar la fase de campions i per això jugarem la resta de partits amb l’objectiu d’arribar en el millor moment de forma al tram final de la temporada”, admet Javier Córdoba.

En aquesta fase final de campions, Javier Córdoba podria encreuar-se amb equips de la Llagosta, perquè al grup A juguen el Vallag i el Joventut Handbol la Llagosta.

Publicitat