El judo llagostenc guanya dues medalles a la Copa d’Espanya

0
108

L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta va sumar dues medalles a la Copa d’Espanya infantil i cadet de judo, que va tenir lloc el cap de setmana a Osca. L’infantil Aleix Fernández va aconseguir el subcampionat en la categoria de més de 66 quilos i el cadet Kaisan Molina va ser tercer en menys de 81 quilos.

Aleix Fernández va disputar el quadre final de la Copa d’Espanya afectat per un refredat i tan sols va perdre la final del campionat. Kaisan Molina es va quedar sense opcions de disputar la final al segon combat i va lluitar per intentar assolir un meritori tercer lloc, que finalment va aconseguir. “Per al club, són molt importants aquestes dues medalles i són fruit de la bona feina que fan els nostres pupils”, explica un dels responsables de l’AE Karate-Judo la Llagosta, Juan Carlos Cerrudo. A la Copa d’Espanya també va participar Paula Bienvenido, mentre que Moises García es va quedar sense competir per una errada de l’organització.

El proper campionat de les categories infantils i cadets del judo llagostenc serà la Supercopa de Catalunya, que es disputarà el proper dissabte a Coma-ruga.

Publicitat