Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense cau 2 a 3 amb l’Albelda

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 2 a 3 contra l’Albelda. Els llagostencs no van estar encertats de cara a gol i van sumar la cinquena derrota seguida.

L’Albelda va inaugurar el marcador al minut 5. Quatre minuts després, Marc va estar a punt d’empatar. Soria i Cubero també van tenir ocasions. L’Albelda es va trobar amb dues bones accions del porter llagostenc Alberto. Tot just abans del descans, els visitants van enviar un doble penal al travesser.

Al minut 1, Alberto Joyera va gaudir de dues oportunitats per empatar, però no les va aprofitar. Els visitants van estar més bé en els darrers metres i van marcar el 0 a 2 al minut 2 i el 0 a 3 al minut 8.

A partir d’aquí, el FS Unión Llagostense va tenir un gran nombre d’ocasions per marcar. Els visitants van enviar un xut al travesser al minut 11. Els gols locals van arribar al darrer tram del partit. Alberto va marcar l’1 a 3 al minut 18 i David Soria, el 2 a 3 al minut 19.

La propera jornada, els llagostencs, que ara són antepenúltims, jugaran a la pista del Sagrerenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies