Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concòrdia goleja el San Vicente (6-1) i segueix sent el líder

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el San Vicente-Hércules per 6 a 1 i es manté com a líder del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Les llagostenques no han notat la baixa per lesió de Domi i han estat molt superiors a les seves rivals.

Al minut 1, Villa ha fet l’1 a 0. El 2 a 0 ha arribat al minut 4 i l’ha marcat Alba, que ha aprofitat un rebuig de la portera després d’un llançament de Villa.

Les visitants també han tingut ocasions, però Jess ha estat molt bé sota pals. Entre la portera llagostenca i Paula han evitat el 2 a 1 al minut 7. La Concòrdia ha gaudit de moltes oportunitats durant la primera part i, al minut 9, Sonia Blanco ha aconseguit el 3 a 0 en una gran acció de l’equip entrenat per Dani Mosteiro.

Villa ha fet pujar al marcador el 4 a 0 al minut 13. Un minut després, la mateixa Villa ha anotat el 5 a 0 amb un gran xut.

La segona part ha estat més tranquil·la. Les visitants han intentat reduir les diferències, però s’han trobat amb grans intervencions de Clàudia, que ha substituït Jess. Al minut 5, Alba ha fet el 6 a 0. A dos minuts del final, el San Vicente ha marcat el gol de l’honor gràcies a un penal.

El proper compromís de lliga del conjunt llagostenc serà a la pista del Ripollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies