Divendres, 26 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – San Vicente-Hércules
La Concòrdia lidera el grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 49 punts. Demà dissabte, a les 17.30 hores, les llagostenques rebran la visita del San Vicente-Hércules, que és onzè amb 22 punts. 

FS Unión Llagostense A – Albelda
El Fútbol Sala Unión Llagostense encadena quatre derrotes i ocupa el desè lloc de la Lliga Nacional amb 17 punts. El proper partit del FS Unión Llagostense tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h contra l’Albelda Futsal, que és onzè amb 16 punts.

Gadex – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb 27 punts, visitarà el cap de setmana el Gadex de Sabadell, que és vuitè amb 15 punts.

FUTBOL
Pomar – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 42 punt. El proper duel serà el cap de setmana al camp del Pomar, que és sisè amb 44 punts.

HANDBOL
Manyanet B – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és cinquè del grup A de la Tercera Catalana amb 21 punts. El proper partit dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del quart classificat, el Manyanet B, que ve de perdre contra el segon, la Salle Bonanova Atlètic.

Vallag – Cerdanyola
El Vallag és tercer classificat del grup A de la Tercera Catalana amb 25 punts. Els llagostencs jugaran demà dissabte contra el Cerdanyola Implant Negre, que és vuitè amb 17 punts. El compromís es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 h.

JUDO
Copa Espanya infantil-cadet
Membres de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta participaran el cap de setmana a la Copa d’Espanya infantil i cadet, que tindrà lloc a Osca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies