Comencen els actes de les festes de Sant Josep

0
139

Avui comencen a desenvolupar-se els actes de la programació que han preparat l’Ajuntament i diverses entitats amb motiu de les festes de Sant Josep, que es desenvoluparà fins al 24 de març. El programa inclou activitats musicals, culturals, infantils i festives.

La primera proposta està adreçada als escolars. L’Escola Municipal de Música ofereix aquest matí un concert per a infants de les escoles Joan Maragall, Safa i les Planes.

La Parròquia de Sant Josep organitzarà demà una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 20 h. També demà, Les Llagostes de l’Avern faran un correfoc infantil a partir de les 20 h al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 21 h, començarà a la plaça d’Antoni Baqué una exhibició de foc i la presentació de la colla de tabals dels diables.

Diumenge, l’AMPA de les Planes realitzarà el 10è Torneig de Sant Josep de futbol sala i la 3a Trobada en família al pati de l’escola.

El 19 de març, a la plaça d’Antoni Baqué s’instal·larà un parc infantil i al solar de l’Església les atraccions seran gratuïtes. A les 10 h, es farà una nova passejada Mateu Bartalot. A les 16 h, hi haurà una jornada d’atletisme escolar al Parc Popular.

La programació acabarà el 24 de març amb la 10a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera. Deu colles participaran a la Trobada, que començarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre a les 9.30 hores.

Publicitat