Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

Èxit de participació a la Trobada de Corals Gallegues de Catalunya al Centre Cultural

Èxit de participació a la 22a Trobada de Corals Gallegues de Catalunya, que va tenir lloc dissabte al Centre Cultural de la Llagosta. L’activitat va ser organitza per la Federación de Entidades Culturales Gallegas de Catalunya (FEGALCAT) i l’Agrupación Cultural Galega Alborada de la nostra localitat. Entre les persones que van assistir hi havia el director general de Relacions amb entitats i col·lectius de diferents territoris i cultures de la Generalitat de Catalunya, Pere Martínez, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

La trobada de corals gallegues va comptar amb les actuacions del Centro Cultural Galego Saudade, el Centro Galego Barcelona, la Casa Asturias de Barcelona, l’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta i la Mare de Déu del Turó de Montcada i Reixac. “Va ser un èxit, gairebé vam omplir el Centre Cultural i vam gaudir de les nostres corals”, ha destacat el president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, José Luis Salgueiro.

Publicitat

Publicitat