Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Sergi Pons i Héctor Roura, cinquens a la tercera prova estatal de katas de judo

Sergi Pons i Héctor Roura, de l’Associació Esportiva Karate-Judo de la Llagosta, han aconseguit el cinquè lloc en la tercera prova puntuable del circuit espanyol de katas en parella, que va tenir lloc dissabte a Saragossa.

El combinat llagostenc es va quedar fora del podi per primer cop aquesta temporada. A les dues anteriors proves estatals va aconseguir un tercer lloc. “Els jutges van puntuar força baix. No és cap excusa perquè van puntuar baix a tothom, però potser això ens va poder afectar”, admet Sergi Pons. En aquesta tercera prova del circuit estatal no va participar la parella de promoció, també de l’AE Karate-Judo la Llagosta, Aroa Silveiro i Ricardo Pereira, per indisposició d’aquest últim.

La propera prova de la temporada de katas en parella serà el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el 6 d’abril a Madrid. Totes dues parelles llagostenques participaran amb l’objectiu d’intentar lluitar per pujar al podi.

Publicitat

Publicitat