Quarta derrota seguida del FS Unión Llagostense

0
87

El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte contra el Sansur per 5 a 3. El conjunt de la nostra localitat encadena quatre derrotes i ocupa el desè lloc de la Lliga Nacional amb 17 punts.

L’equip de Juan Carlos García va anar darrere del marcador tot el partit. El Sansur va marxar al descans amb un resultat de 2 a 1. A la represa, novament el Sansur va ser més efectiu de cara a la porteria rival, fent el 3 a 1. Els llagostencs van escurçar les diferències (3-2). Al tram final, els locals van marcar dos gols seguits, posant el 5 a 2, i la Unión Llagsotense va marcar un tercer i últim gol. Els golejadors llagostencs van ser David Soria, amb dos gols, i Ahmed Adahlali, amb un.

El proper partit del FSU Llagostense tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 h contra l’Albelda Futsal, que és onzè amb 16 punts.

Publicitat