Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Convocada la 36a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

La Casa de Andalucía ha convocat la 36a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen estarà dedicat en aquesta ocasió al cantaor José Vargas, de l’Hospitalet de Llobregat. Vargas ha participat en moltes edicions del concurs llagostenc i ha estat premiat en diverses ocasions.

Els participants es podran inscriure durant les properes setmanes. Les preliminars se celebraran els dies 26 d’abril i 10, 17 i 24 de maig al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. La gran final i el lliurament de premis tindrà lloc l’1 de juny també al Centre Cultural.

L’any passat, el Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta va ser guanyat per Laura Marchal, de la localitat d’Alcalá la Real (Jaén).

Publicitat

Publicitat