Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía va celebrar diumenge el Dia d’Andalusia

La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar diumenge el Dia d’Andalusia amb diversos actes. En concret, l’entitat va fer una morrada popular amb la participació de més d’un centenar de persones, va muntar una cercavila, va hissar la bandera andalusa als pals de l’Ajuntament i va organitzar una exhibició de ball al Centre Cultural.

La jornada va començar a les onze del matí amb la hissada de la bandera d’Andalusia als pals institucionals de l’Ajuntament de Llagosta. Durant l’acte, es van poder sentir els himnes d’Andalusia i Catalunya. Tot seguit, va tenir lloc una cercavila pels carrers fins al Centre Cultural. Durant la rua, hi va haver cavalls i els tambors del Centro Cultural Andaluz de Mollet. En arribar al Centre Cultural, va tenir lloc una morrada popular. “Tot va anar molt bé i vam poder fer un dinar amb més d’un centenar de persones”, ha explicat el president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas.

La jornada va acabar amb l’actuació dels quadres de ball de la Casa de Andalucía, Algarabía, Azahar, Cristina i Meritxell, i el cantant José Luis Lobo.

Publicitat

Publicitat