Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

L’infantil A del FS Unión Llagostense guanya el campionat de lliga

L’equip infantil A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat la lliga del grup B de la Federació Catalana de Futbol Sala. El conjunt de la nostra localitat va celebrar el títol després de l’empat de dissabte del segon classificat, la Garriga, contra el Centelles (3-3).

Gran part de la plantilla no es va assabentar que ja eren campions de lliga fins diumenge, quan havien de jugar el partit de la jornada al CEM El Turó contra el cuer, l’Athletic Aguilar. L’equip, dirigit per Marc Navajas i Adri Muñido, va celebrar abans i després del duel contra l’últim classificat la consecució del campionat. Els locals van guanyar per 11 a 0. “No vam voler dir res als nois perquè volíem guanyar el partit de diumenge. Tot i que avui dia, amb les xarxes socials, alguns ja es van assabentar”, explica un dels entrenadors, Marc Navajas. En acabar el duel, la plantilla va celebrar el títol de lliga amb càntics a la pista, festa al vestidor i amb una samarreta commemorativa del campionat 2018-2019.

Després de 16 jornades i quan encara falten dues per acabar el campionat, l’equip suma 43 punts amb un balanç de 14 victòries, un empat i una derrota, seguit del segon, la Garriga, que suma 33 punts. “Estem molt contents i ara intentarem guanyar la Copa”, explica l’altre tècnic, Adri Muñido. Els entrenadors remarquen l’èxit de la temporada i el bon ambient del grup.

En acabar la lliga, la Federació Catalana de Futbol Sala organitzarà la Copa i l’equip de la nostra localitat intentarà celebrar un doblet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies