Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Pluja de podis del judo llagostenc a la Copa Catalunya benjamí i aleví

La secció de judo de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta va aconseguir 30 medalles a la Copa Catalunya aleví i benjamí. El campionat es va celebrar dissabte a Santa Perpètua amb l’organització de la Federació Catalana de Judo.

L’entitat llagostenca va presentar 36 judokes, 30 dels quals van aconseguir pujar la podi. En categoria aleví, es van obtenir tres primers llocs; quatre, segons; quatre, tercers i quatre, quarts. En benjamí, cinc primers llocs; vuit, segons; i sis, tercers. “Estem molt satisfets d’aquest campionat, que és com si fos una prèvia del Campionat de Catalunya, que tindrà lloc a la Llagosta, perquè a la Copa es decideix el nivell dels infants”, explica un dels responsables de l’AE Karate-Judo la Llagosta, Juan Carlos Cerrudo.

El Campionat de Catalunya aleví i benjamí tindrà lloc l’11 de maig al CEM El Turó de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies