Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol i el FS Unión Llagostense se sumen al Dia de les Dones

El Joventut Handbol la Llagosta i el Fútbol Sala Unión Llagostense van portar a terme ahir activitats en el marc de la programació per commemorar a la nostra localitat el Dia Internacional de les Dones.

El FS Unión Llagostense va organitzar al Complex Esportiu Municipal El Turó un partit amistós amb la participació del seu equip femení. Les locals van perdre, però van passar una bona estona i es van sumar així als actes del Dia de les Dones.

Per la seva part, el Joventut Handbol va muntar al Pavelló Antonio García Robledo una trobada de minihandbol femení. El torneig es va disputar entre les categories benjamí i aleví i hi van participar el BM Granollers, Sant Joan Despí, Molins de Rei, Esplugues, Garbí i Joventut Handbol. A més, el campionat va comptar amb la presència de jugadores de la selecció catalana que estan a la Residència Joaquim Blume i que van fer una exhibició de precisió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies