Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia se situa líder en solitari

El Club Deportivo la Concòrdia s’ha situat líder en solitari al grup 2 de la Segona Divisió espanyola després dels resultats registrats el cap de setmana passat. Les de la Llagosta van guanyar dissabte 0 a 1 a la pista del Feme Castelló, mentre que el seu principal rival en la lluita pel títol, el Xaloc d’Alacant, va empatar a dos contra el San Vicente-Hércules.

El conjunt que entrena Dani Mosteiro va haver de treballar molt per aconseguir els tres punts en la seva visita a Castelló. Durant la primera part, Iris va enviar al pal un cop de cap i es va lesionar Domi. Al descans, es va arribar amb el resultat d’empat a zero.

Durant la segona part, va continuar la igualtat fins que, a falta d’un minut i 50 segons per al final, Paula va marcar l’únic gol del partit.

La Concòrdia lidera la classificació amb 49 punts, dos més que el Xaloc d’Alacant i que l’Eixample. Dissabte, les llagostenques rebran la visita del San Vicente-Hércules, que és onzè amb 22 punts. Abans, dijous, la Concòrdia iniciarà la seva participació a la Copa Catalunya amb l’eliminatòria que disputarà a partit únic a la pista del Ripollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies