Dijous, 28 març 2024
16.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Feme Castelló – CD la Concòrdia
El Xaloc d’Alacant i la Concòrdia lideren el grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 46 punts. El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista del Feme Castelló, que és vuitè amb 34 punts.

Sansur – FS Unión Llagostense A
Després de l’aturada de la competició durant gairebé un mes, el FS Unión Llagostense A té jornada demà dissabte a la pista del Sansur. Els llagostencs ocupen el desè lloc amb 17 punts i el Sansur és sisè amb 27.

FS Unión Llagostense B – Sala 5 Tiana
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc del grup A de la Primera Territorial, rebrà demà dissabte al CEM El Turó a les 17 h el Sala 5 Tiana, que és penúltim amb cinc punts.

Partit amistós FS Unión Llagostense femení
El grup de noies del FS Unión Llagostense disputarà diumenge el seu primer partit amistós al CEM El Turó aquesta temporada. El duel tindrà lloc a les 9.45 h.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Argentona
El Viejas Glorias torna a la competició després d’una setmana de descans. Els llagostencs ocupen el vuitè lloc amb 39 punts i rebran demà dissabte el líder, l’Argentona. El duel es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol – Cerdanyola Implant Negre
El Joventut Handbol és cinquè del grup A de la Tercera Catalana amb 21 punts. Demà dissabte jugarà contra el Cerdanyola Implant Negre, que és novè amb 15 punts. El compromís es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h.

Torneig Minihandbol
El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà diumenge la Trobada Minihandbol Dia de la Dones, que està dins del programa del Dia Internacional de les Dones. L’activitat tindrà lloc al llarg del matí al Pavelló Antonio García Robledo.

Vendrell – Vallag
El Vallag ocupa la quarta posició del grup A de la Tercera Catalana, amb 23 punts. El proper compromís del Vallag serà el cap de setmana a la pista del Vendrell, que és quart per la cua amb 13 punts.

JUDO
Copa Catalunya aleví i benjamí
Nois i noies de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta participaran demà dissabte a la Copa Catalunya aleví i benjamí de judo. El campionat tindrà lloc a Santa Perpètua de Mogoda.

Copa Espanya katas en parella
Sergi Pons i Héctor Roura, de l’AE Karate-Judo la Llagosta, participaran demà dissabte a Saragossa a la categoria absoluta de la Copa d’Espanya de katas en parella.

Publicitat

Publicitat

Més notícies