Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra diumenge el Dia d’Andalusia

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebrarà diumenge el Dia d’Andalusia, que va tenir lloc el 28 de febrer. La jornada andalusa a la nostra localitat començarà com és habitual amb la hissada de la bandera d’Andalusia als pals institucionals de l’Ajuntament de la Llagosta a les 11 h.

Posteriorment a la hissada de la bandera andalusa, començarà una cercavila pels carrers de la nostra localitat fins al Centre Cultural amb cavalls i els tambors de la banda del Centro Cultural Andaluz de Mollet. Un cop s’arribi al Centre Cultural, es farà una morrada popular i pujaran a l’escenari els quadres de ball de la Casa de Andalucía, Algarabía, Azahar, Cristina i Meritxell i el cantant José Luis Lobo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies