Desestimat el recurs presentat per Geafe contra l’Ajuntament

0
43

El Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament de la Llagosta de resolució del contracte de gestió i explotació pel Complex Esportiu Municipal El Turó per part d’aquesta empresa per incompliment molt greu de les seves obligacions essencials. Geafe demanava, entre d’altres, l’anul·lació de la resolució del contracte i que l’Ajuntament li pagués una sèrie d’indemnitzacions.

A la sentència es considera que hi va haver incompliments reiterats de les seves obligacions per part de Geafe. L’Ajuntament li va fer 47 requeriments i li va obrir dos expedients sancionadors per aquest motiu. També s’assegura que hi ha motiu de resolució contractual d’acord amb el plec de clàusules de l’adjudicació. A més, es desestimen les indemnitzacions sol·licitades perquè la causa de la resolució del contracte va ser l’incompliment del concessionari. L’empresa Geafe pot presentar ara recurs d’apel·lació.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí