Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Desestimat el recurs presentat per Geafe contra l’Ajuntament

El Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament de la Llagosta de resolució del contracte de gestió i explotació pel Complex Esportiu Municipal El Turó per part d’aquesta empresa per incompliment molt greu de les seves obligacions essencials. Geafe demanava, entre d’altres, l’anul·lació de la resolució del contracte i que l’Ajuntament li pagués una sèrie d’indemnitzacions.

A la sentència es considera que hi va haver incompliments reiterats de les seves obligacions per part de Geafe. L’Ajuntament li va fer 47 requeriments i li va obrir dos expedients sancionadors per aquest motiu. També s’assegura que hi ha motiu de resolució contractual d’acord amb el plec de clàusules de l’adjudicació. A més, es desestimen les indemnitzacions sol·licitades perquè la causa de la resolució del contracte va ser l’incompliment del concessionari. L’empresa Geafe pot presentar ara recurs d’apel·lació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies