Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concòrdia se situa colíder després de golejar (6-1) l’AECS de l’Hospitalet

El Club Deportivo la Concòrdia va golejar (6-1) ahir a la nit l’AECS de l’Hospitalet i s’ha igualat a punts amb el líder, el Xaloc d’Alacant. Les de Dani Mosteiro no van tenir cap problema per derrotarun equip que va ser inferior.

El partit corresponia a la jornada de lliga del cap de setmana passat, però no es va poder disputar fins ahir pel Carnaval. Alba va marcar dos gols; Domi, altres dos; Cris, un i Sonia Blanco, un altre.

El Xaloc d’Alacant i la Concòrdia lideren ara el grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 46 punts. El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista del Feme Castelló, que és vuitè amb 34 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies