Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull dissabte una trobada de corals gallegues de Catalunya

La Llagosta acollirà dissabte la 22a Trobada de Corals Gallegues de Catalunya, que organitzen la Federación de Entidades Culturales Gallegas de Catalunya (FEGALCAT) i l’Agrupación Cultural Galega Alborada de la nostra localitat. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a les 18.30 h.

Per tercera vegada, l’entitat gallega de la nostra localitat acull aquesta trobada de corals. Les entitats que participaran són el Centro Cultural Galego Saudade, el Centro Galego Barcelona, la Casa Asturias de Barcelona i l’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta. A més, com a convidada, hi haurà la coral Mare de Déu del Turó de Montcada i Reixac.

Publicitat

Publicitat

Més notícies