Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CEM El Turó ja ha obert la nova sala de fitness reformada

Avui s’ha posat en marxa la nova sala de fitness reformada del Complex Esportiu Municipal El Turó. Des d’aquest matí, estan en funcionament les noves màquines, que han suposat la modernització de tots els elements de la sala.

Entre les noves màquines destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. Alguns dels elements que s’han instal·lat, com ara les cintes de córrer o les bicicletes, disposen d’una pantalla amb connexió a internet. Aquestes eines permeten programar diferents tipus d’exercici i controlar les constants corporals El terra de la sala de fitness també ha estat reformat.

Durant aquests dies, el personal tècnic del CEM El Turó es dedicarà a guiar els abonats a la instal·lació en l’ús correcte de cada una de les noves màquines de la sala de fitness.

L’actuació ha suposat que no es pugui fer servir la zona d’exercicis durant cinc dies, del 2 al 6 de març. Durant el tancament de la zona, també s’han pintat i modificat alguns detalls de la resta de les sales. La inversió per instal·lar nova maquinària a l’equipament ha estat de 96.200,46 euros

Publicitat

Publicitat

Més notícies