Nous tallers d’educació per a la salut a escoles de la Llagosta

0
35

L’Ajuntament de la Llagosta està portant a terme aquestes setmanes diverses activitats d’educació per a la salut. Les propostes que s’estan realitzant formen part de la Guia d’Activitats i Serveis Educatius que el Consistori llagostenc posa a disposició dels centres d’ensenyament de la nostra localitat.

Des de la Regidoria de Salut Pública s’està realitzant durant aquests dies tallers d’afectivitat i sexualitat a l’alumnat de 4td’ESO. El passat mes de febrer es van fer els tallers Juguem a metges, amb alumnes de 4t de primària de Les Planes i de 5è de primària de la Safa, i el taller Cura de ferides, també als grups de 5è de la Safa.

D’aquí a final de curs estan programades altres activitats, com ara tallers de prevenció de consum d’alcohol, impartit per la Diputació, per alumnes de 3r ESO de l’Institut Marina; tallers de fruites a l’Escola Joan Maragall; un altre d’alimentació a l’Escola Safa; tallers i revisions dentals a alumnes de 1r de primària; i el crèdit de síntesi La salut, prevenció i cura, a l’alumnat de 2n d’ESO de la Balmes.

Els tallers estan impartits pel tècnic de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta, les educadores socials municipals i tècnics de la Diputació de Barcelona. Algunes de les activitats també compten amb la col·laboració de les persones voluntàries de Rems.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí