Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Nous tallers d’educació per a la salut a escoles de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta està portant a terme aquestes setmanes diverses activitats d’educació per a la salut. Les propostes que s’estan realitzant formen part de la Guia d’Activitats i Serveis Educatius que el Consistori llagostenc posa a disposició dels centres d’ensenyament de la nostra localitat.

Des de la Regidoria de Salut Pública s’està realitzant durant aquests dies tallers d’afectivitat i sexualitat a l’alumnat de 4td’ESO. El passat mes de febrer es van fer els tallers Juguem a metges, amb alumnes de 4t de primària de Les Planes i de 5è de primària de la Safa, i el taller Cura de ferides, també als grups de 5è de la Safa.

D’aquí a final de curs estan programades altres activitats, com ara tallers de prevenció de consum d’alcohol, impartit per la Diputació, per alumnes de 3r ESO de l’Institut Marina; tallers de fruites a l’Escola Joan Maragall; un altre d’alimentació a l’Escola Safa; tallers i revisions dentals a alumnes de 1r de primària; i el crèdit de síntesi La salut, prevenció i cura, a l’alumnat de 2n d’ESO de la Balmes.

Els tallers estan impartits pel tècnic de Salut Pública de l’Ajuntament de la Llagosta, les educadores socials municipals i tècnics de la Diputació de Barcelona. Algunes de les activitats també compten amb la col·laboració de les persones voluntàries de Rems.

Publicitat

Publicitat

Més notícies