Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta convoca el Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha obert el període d’inscripcions per participar al Concurs de punts de llibre de Sant Jordi. L’edició del 2019 manté el format d’altres anys anteriors i la temàtica segueix sent lliure, tot i que enguany es proposa que els punts de llibre facin referència al 25è aniversari que celebra la Biblioteca de la nostra localitat. “No és obligatori però si algú vol fer referència a que la Biblioteca de la Llagosta celebra 25 anys ho pot fer”, indica el director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernández.

El Concurs de punts de llibre té cinc categories, des de primer de Primària a quart d’ESO. El darrer dia per lliurar els punts de llibre serà el 23 de març a la Biblioteca. Tots els punts de llibre estaran exposats a la Biblioteca de l’1 al 27 d’abril i els guanyadors rebran el seu premi el dia de Sant Jordi. Els guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies