Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Dia del soci de l’Agrupación Cultural Galega Alborada reuneix 140 persones

El Dia del soci de l’Agrupación Cultural Galega Alborada va reunir dissabte 140 persones en un dinar amb menú gallec. La celebració va tenir lloc a la seu de l’entitat, darrere del Centre Cultural. L’objectiu de la jornada era agrair la tasca dels socis i sòcies al llarg de l’any.

La trobada va tenir lloc al migdia i els 140 participants van gaudir d’un menjar típic gallec. Posteriorment, va tenir lloc el lliurament de les insígnies d’or a cinc socis per complir 25 anys a l’entitat i dos reconeixements a les persones més veteranes. “Vam fer coincidir el Dia del soci amb el Carnaval i va ser un èxit d’assistència. A les 16.30 hores hi va haver persones que van marxar per disfressar-se i la resta ens vam quedar”, explica el president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, José Luis Salgueiro.

Dels 140 participants al dinar, 110 d’ells eren socis o sòcies. També hi van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García.

Publicitat

Publicitat

Més notícies