El Dia del soci de l’Agrupación Cultural Galega Alborada reuneix 140 persones

0
114

El Dia del soci de l’Agrupación Cultural Galega Alborada va reunir dissabte 140 persones en un dinar amb menú gallec. La celebració va tenir lloc a la seu de l’entitat, darrere del Centre Cultural. L’objectiu de la jornada era agrair la tasca dels socis i sòcies al llarg de l’any.

La trobada va tenir lloc al migdia i els 140 participants van gaudir d’un menjar típic gallec. Posteriorment, va tenir lloc el lliurament de les insígnies d’or a cinc socis per complir 25 anys a l’entitat i dos reconeixements a les persones més veteranes. “Vam fer coincidir el Dia del soci amb el Carnaval i va ser un èxit d’assistència. A les 16.30 hores hi va haver persones que van marxar per disfressar-se i la resta ens vam quedar”, explica el president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, José Luis Salgueiro.

Dels 140 participants al dinar, 110 d’ells eren socis o sòcies. També hi van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el regidor de Cultura, Mariano García.

Publicitat