La Llagosta commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb actes diversos

0
128

El lliurament de premis del primer Concurs de microrelats sobre les dones serà un dels actes destacats de la programació per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta. Una vintena d’activitats es desenvoluparan a la nostra localitat des d’avui i fins al 21 de març.

L’acte central del programa serà el 7 de març a partir de les 19 h a Can Pelegrí amb el lliurament de premis del primer Concurs de microrelats impulsat per les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca de la Llagosta i Resistencia Literaria. Durant l’activitat, es farà la lectura del manifest institucional, a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez, i hi haurà una lectura de textos de dones d’altres cultures, a càrrec de l’entitat ATTADAMON, que també repartirà pastissets.

Abans del 7 de març, hi ha previstes diverses activitats: avui, el passi de la pel·lícula Yentl, de Barbra Streisand, al Centre de Formació d’Adults, a les 15.15 h; avui i el dia 7, promoció de l’ús del llenguatge no sexista, a Can Pelegrí; el 6, projecció d’un documental al Casal d’Avis, 17 h, i una xerrada de Clara Arrieta al Centre de Formació d’Adults, 18.30 h. 

També hi ha més activitats fins al 21 de març, el 9, taller d’hipopressius, a Can Pelegrí, 10 h; el 13, videofòrum amb Maudie: el color de la vida, d’Aisling Walsh, a Can Pelegrí, 16 h; el 14 i 21, taller d’apoderament a Can Pelegrí, 16.30 h; el 18, taller de tai-txí, a Can Pelegrí, 18 h; el 20, conferència de Fatima Hassoun, sobre la perspectiva de gènere, a Can Pelegrí, 10 h, i una xerrada sobre sexualitat de Toni Vilches, a Can Pelegrí, a les 16 h; i el 21, celebració del Dia Mundial de la poesia amb un homenatge a les dones amb un programa especial a Ràdio la Llagosta.

En l’àmbit esportiu, hi ha diverses activitats per a les dones al llarg del mes de març. En futbol sala, tots els divendres, de 20.30 a 21.30 h, hi ha entrenaments oberts de futbol sala femení, a càrrec del Fútbol Sala Unión Llagostense al CEM El Turó i el diumenge 10 de març, el mateix club farà un partit amistós femení al CEM El Turó, a les 9.45 h.

En handbol, el Joventut Handbol la Llagosta farà entrenaments oberts entre avui i el 15 de març, de 17.30 a 19 h, per la promoció de l’handbol femení de base a l’alumnat de cinquè i sisè de Primària al Pavelló Antonio García Robledo. La mateixa entitat celebrarà el 10 de març la trobada de minihandbol Dia de la Dona al Pavelló Antonio García Robledo, de 9 a 14 h. 

Publicitat