Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Llagosta commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb actes diversos

El lliurament de premis del primer Concurs de microrelats sobre les dones serà un dels actes destacats de la programació per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta. Una vintena d’activitats es desenvoluparan a la nostra localitat des d’avui i fins al 21 de març.

L’acte central del programa serà el 7 de març a partir de les 19 h a Can Pelegrí amb el lliurament de premis del primer Concurs de microrelats impulsat per les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca de la Llagosta i Resistencia Literaria. Durant l’activitat, es farà la lectura del manifest institucional, a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez, i hi haurà una lectura de textos de dones d’altres cultures, a càrrec de l’entitat ATTADAMON, que també repartirà pastissets.

Abans del 7 de març, hi ha previstes diverses activitats: avui, el passi de la pel·lícula Yentl, de Barbra Streisand, al Centre de Formació d’Adults, a les 15.15 h; avui i el dia 7, promoció de l’ús del llenguatge no sexista, a Can Pelegrí; el 6, projecció d’un documental al Casal d’Avis, 17 h, i una xerrada de Clara Arrieta al Centre de Formació d’Adults, 18.30 h. 

També hi ha més activitats fins al 21 de març, el 9, taller d’hipopressius, a Can Pelegrí, 10 h; el 13, videofòrum amb Maudie: el color de la vida, d’Aisling Walsh, a Can Pelegrí, 16 h; el 14 i 21, taller d’apoderament a Can Pelegrí, 16.30 h; el 18, taller de tai-txí, a Can Pelegrí, 18 h; el 20, conferència de Fatima Hassoun, sobre la perspectiva de gènere, a Can Pelegrí, 10 h, i una xerrada sobre sexualitat de Toni Vilches, a Can Pelegrí, a les 16 h; i el 21, celebració del Dia Mundial de la poesia amb un homenatge a les dones amb un programa especial a Ràdio la Llagosta.

En l’àmbit esportiu, hi ha diverses activitats per a les dones al llarg del mes de març. En futbol sala, tots els divendres, de 20.30 a 21.30 h, hi ha entrenaments oberts de futbol sala femení, a càrrec del Fútbol Sala Unión Llagostense al CEM El Turó i el diumenge 10 de març, el mateix club farà un partit amistós femení al CEM El Turó, a les 9.45 h.

En handbol, el Joventut Handbol la Llagosta farà entrenaments oberts entre avui i el 15 de març, de 17.30 a 19 h, per la promoció de l’handbol femení de base a l’alumnat de cinquè i sisè de Primària al Pavelló Antonio García Robledo. La mateixa entitat celebrarà el 10 de març la trobada de minihandbol Dia de la Dona al Pavelló Antonio García Robledo, de 9 a 14 h. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies