Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Consistori llagostenc obre un mapa amb les actuacions fetes a la via pública

L’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa un mapa interactiu amb les actuacions a la via pública realitzades durant aquest mandat. El mapa està dividit per diferents categories i mostra les obres realitzades als carrers i places del nostre municipi.

Les accions a la via pública estan agrupades en asfaltat de carrers, reparació de voreres, parcs infantils, arbrat, papereres, bancs, fanals, passos de vianants i altres obres. Les dades del mapa es van actualitzant de forma constant.

El mapa d’actuacions a la via pública inclou aquelles que ja s’han executat, les obres que estan en marxa en aquests moments i aquelles que ja s’han aprovat i començaran en breu. Cada una de les actuacions inclou una descripció de la mateixa, el cost o el pressupost de cada una i una imatge identificativa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies