Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La sala de fitness del CEM El Turó, tancada del 2 al 6 de març per reformar-la

L’Ajuntament renovarà tots elements de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó. Per aquest motiu, la sala de fitness estarà tancada del 2 al 6 de març.

La Junta de Govern Local va aprovar fa uns dies una inversió de 96.200,46 euros per instal·lar nova maquinària a l’equipament. Entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. L’actua­ció permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna. Alguns dels elements que s’instal·laran, com ara les cintes de córrer, disposaran d’una pantalla amb connexió a internet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies