Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – L’AECS de l’Hospitalet (ajornat)
Demà dissabte, les llagostenques havien de rebre la visita de l’AECS de l’Hospitalet, però el partit ha estat ajornat per la festa de Carnaval i es disputarà el 6 de març a partir de les 20.45 hores al CEM El Turó.

FS Unión Llagostense A descans
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B descans
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans

FUTBOL
CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias té jornada de descans.

HANDBOL
La Salle Bonanova Atlètic – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és quart al grup A de la Tercera Catalana amb 21 punts, empatat amb el Vallag, que és cinquè. Els llagostencs ocupen una posició de promoció d’ascens i estan a dos de l’ascens directe. El proper duel del Joventut Handbol tindrà lloc demà dissabte a la pista del segon classificat, la Salle Bonanova Atlètic.

Vallag – Sant Andreu de la Barca-El Papiol
El Vallag ocupa el cinquè lloc, en promoció d’ascens, al grup A de la Tercera Catalana amb 21 punts. El proper partit dels llagostencs serà diumenge contra el Sant Andreu de la Barca-El Papiol, que és sisè amb 17 punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies