Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebra el Carnaval aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, se celebrarà la festa de Carnaval 2019 a la Llagosta. Avui divendres, tindrà lloc el Carnaval infantil i demà dissabte, la gran festa per a tota la població.

El Carnaval infantil començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. En aquesta ocasió s’ha escollit els pirates com a temàtica i, per això, es demana a les famílies participants que es concentrin a la plaça d’Antoni Baqué amb la disfressa que vulguin, però acompanyada amb un complement pirata.

El Carnaval infantil comptarà amb un grup d’animació format per vuit actors. La rua infantil recorrerà diversos carrers fins arribar al Complex Esportiu Municipal El Turó, on hi haurà espectacle i un ball amenitzat per un DJ.

Demà dissabte, serà el torn de la gran festa de Carnaval per a tota la població. La rua de Carnaval començarà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Totes les persones que s’hagin apuntat al Concurs de disfresses hauran de concentrar-se a la plaça des del primer moment per tal que facilitar la feina del jurat.

L’edició del Concurs de disfresses de 2019 continua amb el format d’anys anterior­s i manté les tres categories del concurs: individual, formada per una o dues persones; comparses petites, per a grups de tres a quinze persones; i comparses grans, formades per grups de 16 a 150 persones o més. En l’apartat individual, s’han inscrit 26 persones amb un total de 16 disfresses; en el de comparses petites, 145 amb 20 disfresses; i en el de comparses grans, 205 amb 7 disfresses.

Per a cada una de les categories s’han establert diferents premis econòmics. En el cas individual, hi haurà deu premis d’entre 150 i 20 euros. Per a les comparses petites, hi haurà cinc premis d’entre 300 i 50 euros i per a les comparses grans, cinc premis d’entre 450 i 60 euros.

Està previst que el ball de Carnaval comenci després de la rua, aproximadament a les 19 hores, a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó. El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 20 hores. La festa continuarà després fins a les 22 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies