Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Alborada celebra demà el Dia del soci amb un dinar

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà demà dissabte el Dia del soci. L’entitat fa cada any un dinar per agrair la tasca dels socis al llarg de l’any. La celebració tindrà lloc a partir de les 14 h a la seu de l’entitat, al carrer de Mogoda, 6, darrere del Centre Cultural.

La Junta de l’entitat ha decidit que el Dia del soci se celebrarà coincidint amb la festa de Carnaval per així tenir una data de referència al calendari. La intenció és fer un dinar per permetre als socis i sòcies participar a la festa de Carnestoltes. Tot i això, el seu president, José Luis Salgueiro, ha indicat “que aquest any veure’m com funciona, si va bé li donarem continuïtat, sinó, canviarem la data el proper any”.

Al dinar d’aquest any està previst que participin 140 comensals. Les reserves estan exhaurides des de dilluns passat. Durant l’acte es farà un homenatge a alguns dels socis i sòcies de l’entitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies