Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Nova trobada de l’alcalde, Óscar Sierra, amb la ciutadania

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir una nova trobada amb la ciutadania. L’acte va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí amb la presència d’una vintena de persones, bàsicament participants en les activitats per a adults organitzades per la Biblioteca. Durant la tertúlia, que es va desenvolupar durant una hora, es van tractar diversos temes, com la seguretat viària, la neteja dels carrers o els problemes d’aparcament. L’alcalde va respondre totes les qüestions plantejades pels assistents.

Sobre seguretat viària es va plantejar la necessitat de prendre alguna mesura a la rotonda de la riera Seca per reduir la velocitat dels cotxes abans d’agafar la rotonda. També es va plantejar la necessitat de millorar la senyalització per indicar les sortides. L’alcalde va indicar que aviat es millorarà la senyalització i que s’estudiarà posar alguna banda reductora més.

A la trobada, alguna de les assistents va demanar canvis en la ruta de la neteja viària per evitar que la camioneta escombradora passi sempre a la mateixa hora del matí pel mateix lloc. També es va preguntar quines mesures es prenen per reduir la colònia de coloms que hi ha en algunes zones del municipi i sobre la ubicació dels contenidors. Óscar Sierra va recollir el suggeriment sobre la neteja. També va indicar que es fan captures de coloms per alliberar-los lluny del municipi i va anunciar que l’Ajuntament té la intenció de canviar els actuals contenidors de recollida selectiva per uns altres de càrrega lateral com els contenidors de rebuig per facilitar la seva recollida.

Els problemes d’aparcament també van sorgir a la trobada. L’alcalde va anunciar la creació de 30 noves places d’aparcament al final del passeig del Pintor Sert i la renovació de les voreres dels carrers de Joaquim Blume i Progrés per crear zones d’aparcament. A més, va indicar que es farà una campanya per retirar cotxes abandonats dels carrers de la nostra localitat.

L’alcalde també va avançar que l’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona per invertir en millores a la Biblioteca de la Llagosta i va dir que s’hi instal·laran llums led i es millorarà el mobiliari.

Alguna de les assistents va agrair a l’alcalde que complís el compromís de crear una nova parada de bus per permetre als veïns i veïnes de la Llagosta pagar una tarifa corresponent a la zona 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies