Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Més de 300 persones s’han donat d’alta al servei d’informació per WhatsApp

Un total de 308 persones gaudeixen ja del nou servei per rebre informació municipal al telèfon mòbil mitjançant el WhatsApp, que ha posat en marxa l’Ajuntament de la Llagosta. Dels ciutadans que ja s’han donat d’alta, 223 han demanat rebre les notificacions en castellà i 85, en català. La gran majoria, 272, ha sol·licitat rebre l’agenda d’activitats, que s’envia cada dijous. L’opció de rebre totes les temàtiques ha estat escollida per 241 persones.

Les persones interessades en aquest servei han d’enviar la paraula ALTA al número de telèfon 650 67 52 62 i contestar les preguntes que els aniran fent fins completar el procés (l’elecció d’idioma entre castellà i català, l’acceptació de la Política de Protecció de Dades, l’elecció dels temes sobre els quals interessa rebre els missatges -educació i infància, joventut, gent gran, esports, activitat cultural, via pública, economia i govern municipal- i si es vol o no rebre setmanalment l’agenda d’activitats). Una vegada completada l’alta, es comencen a rebre missatges dels temes que li interessin a la persona que ho hagi sol·licitat.

Mitjançant aquest nou servei només es poden rebre al telèfon mòbil avisos, notícies destacades de diferents temàtiques, comunicats i l’agenda d’activitats enviats per l’Ajuntament.

Aquest nou servei de comunicació amb la ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta és totalment gratuït i en cap cas el telèfon facilitat serà visible pels altres usuaris.

Publicitat

Publicitat