Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament renova l’enllumenat d’alguns carrers de la Llagosta

Ja han començat les obres per renovar l’enllumenat públic dels carrers de Sant Miquel, Sant Josep, Anselm Clavé i Brutau, de les places de les Corts Catalanes i de l’Escorxador i del passatge Padrosa. Aquesta actuació permetrà millorar el sistema d’aquesta zona del municipi, que és molt antic. Quan estigui acabada la nova instal·lació, s’aconseguirà un important estalvi energètic.

El Consistori invertirà en aquesta actuació més de 20.700 euros. Una part de l’operació anirà a càrrec de l’empresa Doica Gestión i l’altra, d’operaris de la Brigada Municipal d’Obres. L’Ajuntament ha adquirit 55 lluminàries noves. A l’empresa Doica Gestión també se li ha encarregat la instal·lació del cablejat i de les caixes de fusibles. Una es destinarà a l’enllumenat dels carrers de Sant Miquel, Sant Josep, Anselm Clavé i Brutau i l’altra, al de les places de les Corts Catalanes i de l’Escorxador i del passatge Padrosa. Tots els llums que es col·locaran ara en aquest sector del nostre municipi seran del tipus LED.

Publicitat

Publicitat

Més notícies