Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia recupera la segona posició

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar dissabte per 1 a 2 a la pista del Femení Cervera i ha recuperat la segona posició al grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Les de Dani Mosteiro van començar perdent, però Cris va empatar abans del descans. Durant la primera part, les llagostenques van tenir més ocasions. Fins i tot, Domi va enviar un xut al pal.

A la segona part, Cris va fer el gol de la victòria. A falta de 30 segons, Jess va fer una gran intervenció i va evitar l’empat.

La Concòrdia puja ara a la segona posició amb 43 punts, dos menys que el líder, el Xaloc d’Alacant. Dissabte, les llagostenques havien de rebre la visita de l’AECS de l’Hospitalet, però el partit ha estat ajornat per la festa de Carnaval i es disputarà el 6 de març a partir de les 20.45 hores al CEM El Turó. Les de l’Hospitalet són dotzenes amb 18 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies