Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnes de l’INS Marina

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. La trobada, que ha durat unes dues hores, s’ha celebrat a la sala Àgora d’aquest centre educatiu.

L’alumnat ha demanat més espais d’oci per als joves de la Llagosta. L’alcalde ha explicat que es podrien fer projeccions puntuals de pel·lícules al Centre Cultural, ha recordat l’existència del Servei d’Informació Juvenil a Can Pelegrí i ha avançat que la ciutadania decidirà els usos que tindrà Can Baqué, quan sigui rehabilitat. Una de les opcions podria ser acollir un centre juvenil.

També s’ha preguntat sobre la situació del polígon industrial i l’alcalde ha explicat que, mica en mica, s’està recuperant l’activitat econòmica en aquest sector. Una alumna ha preguntat què es farà a Can Xiquet i Óscar Sierra ha recordat que la crisi va afectar al projecte urbanístic previst en aquella zona.

L’alcalde també ha explicat els motius pels quals es farà el nou ambulatori a a prop del carrer de Jaume Balmes i ha manifestat el seu desig que l’actual CAP passi a ser una residència per a la gent gran.

També s’ha demanat que s’habilitin en algun parc elements per fer exercici físic i que es faci una piscina descoberta més gran. L’alcalde no ha descartat que en un futur es pugui construir una piscina en algun dels sectors que encara estan per urbanitzar.

Sierra també ha explicat tot el procés per fer possible la nova parada d’autobús de la zona 1. També s’ha qüestionat perquè es fan obres tot just abans de les eleccions i l’alcalde ha detallat les actuacions que s’han portat a terme durant els quatre anys del mandat.

El 29 de març, l’alcalde anirà al Col·legi Balmes per parlar amb alumnes d’aquell centre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies