Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Cervera – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el tercer lloc al grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 40 punts, a dos del líder, el Xaloc Alacant. El proper compromís de les llagostenques serà a la pista del Cervera, que ocupa el novè lloc amb 29 punts.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans

Teià Futbol Cinc B – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el sisè lloc al grup A de la Primera Territorial amb 24 punts, visitarà diumenge, en un partit ajornat, el tercer classificat, el Teià Futbol Cinc B.

Entrenament futbol sala
La Llagosta acollirà diumenge a partir de les 17 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo un entrenament de la categoria infantil de la selecció del Vallès Oriental de futbol sala per preparar la fase territorial de la Federació Catalana de Futbol Sala.

FUTBOL
Santvicentí B – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa la vuitena plaça de la classificació al grup Sud de la Primera Divisió de Veterans Vallès Maresme. Els llagostencs es troben empatats a 36 punts amb el setè classificat, que és la Mataronesa. El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran al camp del Santvicentí B.

HANDBOL
Torró d’Agramunt – Joventut Handbol
El Joventut Handbol és cinquè, en zona de promoció d’ascens, i està empatat amb el tercer, el Vallag, i el quart, Manyanet B. En aquesta jornada, el conjunt de la nostra localitat rebrà demà dissabte, al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 h, el Vendrell, que és onzè amb 11 punts.

Sabadell B – Vallag
El Vallag és tercer classificat, en zona d’ascens directe, amb 21 punts del grup A de la Tercera Catalana. El proper cap de setmana, els de la nostra localitat aniran a la pista del Sabadell B, que és desè amb 13 punts.

JUDO
El Complex Esportiu Municipal El Turó acollirà demà dissabte al llarg del dia el Campionat de Catalunya de Judo de les categories infantil i cadet, organitzat per la Federació Catalana de Judo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies