Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Finalitza l’any de presidència de l’AMERC d’Óscar Sierra

L’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, és la nova presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC). Colomé agafa el relleu de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha estat el màxim responsable d’aquest organisme durant el darrer any. L’Assemblea General de l’AMERC, per fer el canvi de la presidència, va tenir lloc divendres a l’Ajuntament de Sentmenat.

Durant l’any de presidència d’Óscar Sierra, s’ha dotat a l’AMERC de suport tècnic, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Amb aquesta eina també es podrà optar a ajuts a nivell europeu per desenvolupar diferents projectes. A més, s’ha començat a desenvolupar el pla estratègic de l’AMERC.

També, s’ha elaborat un projecte de millora dels polígons industrials, entre ells de la Llagosta. Per a la seva execució, s’ha demanat una subvenció a la Diputació, que ara ha de respondre a aquesta sol·licitud d’ajut. A més, s’han continuat celebrant cursos de formació per a empleats i empreses.

“Ha estat un any de gran responsabilitat”, ha assegurat l’alcalde de la Llagosta. Sierra ha destacat el projecte dels polígons, “que hauria de permetre millorar la zona industrial de la Llagosta”.

L’AMERC va néixer l’any 2014 i està formada pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies